Bij de Matrasser staat ons ambacht bovenaan. Het ambacht rondom het ontwikkelen van de perfecte matrassen voor jou. Een matras van de Matrasser komt pas uit de fabriek als deze perfect is, de hardheid klopt, de invulling op de wensen aansluit en het formaat past bij jouw wensen. Door een matras van de Matrasser aan te schaffen doen we jou een belofte: waarbij goed comfort, een warme en koele kant en de perfecte slaapbeleving bovenaan staan. De Matrasser maakt het waar. 

Ondanks dat we onze matrassen op maat maken willen we dat jou onze belofte kunt ervaren en kun je 100 dagen proefslapen op een van onze ambachtelijke matrassen. Ga naar de webshop van de Matrasser en bestel jouw perfecte matras online, zeker weten dat alles klopt? Bestel een van onze boxsprings uit eigen fabriek direct met het juiste matras van de Matrasser. Alles voor jouw nachtelijk comfort vind je bij de Matrasser, onze webshop maakt de keuze makkelijk, zo bestel je jouw matras, boxspring en beddengoed gewoon bij één partij. Een partij die de ambacht van matrassen maken nog serieus neemt.Goede nacht! Met de Matrasser.


100 dagen proefslapen

Bij de matrasser maken we matrassen op maat, ondanks dat bieden we je 100 dagen proefslapen aan. Is het matras toch te hard of slaap je toch niet lekker? Dan kun je binnen 100 dagen het matras zonder extra kosten retourneren.
Natuurlijk bieden we je dan graag een nieuw matras aan met een hardheid die beter past.

 


gratis bezorging tot in de slaapkamer

De bestellingen via de Matrasser bezorgen we altijd tot in de slaapkamer! Zo weten we zeker dat het matras op de juiste plek terecht komt.
De gratis bezorging is geldig in postcodegebied: 6900-6905, 6909, 6911, 6913-6917, 6986-6988, 6920-6924, 6940-6942, 7035-7041, 7044-7048, 7000-7011, 7030-7031. Voor andere postcodes rekenen we €35,25 bezorgkosten.We bezorgen helaas niet op de Waddeneilanden. Toch op zoek naar een Matrasser-matras? Neem contact op voor een passende offerte.


Zzz Garantie

Een ambacht die je de garantie op betere nachtrust kan geven. Met de Zzz Garantie van de Matrasser beloven wij de uiterste zorg te besteden aan het door jou gekozen matras. Maatwerk geeft daarin het ambacht een kwaliteitsstempel. Jouw eigen gekozen hardheid en formaat maken jouw matras uniek.


Diverse hardheden

Voor ieder lichaamstype hebben wij een passend matras. Daarom kun je uit de Medium-lijn en Stevig-lijn kiezen bij de Matrasser. Afhankelijk van jouw gewicht maken we het matras dan stevig of minder hard.


Warm of koud, wanneer jij dat wilt.

Ons unieke tijk zorgt er voor dat je het warm hebt tijdens de koude nachten en koel houdt tijdens de warme nachten. Je hoeft enkel het tijk om te draaien om je matrasvulling. Zo is ons matras uniek en geschikt voor iedere situatie.
Hotelkwaliteit in huis. Het ambacht wat jouw slaap weer aangenamer maakt.


Ga naar onze webshop en bestel direct de diverse producten van de Matrasser.

 

Ontdek de collecties: Onze matrassen  of ga direct naar Producten